Product


ROC-14-210 ALUMA Premium Performance In-Ear Headset

ROC-14-210 ALUMA Premium Performance In-Ear Headset

EAN: 4250288186613

Kategorie: Roccat | Headsety

Užívejte si na cestách skvělý zvuk, ať už hrajete hry, díváte se na filmy nebo posloucháte hudbu. Stačí zapojit in-ear sluchátka Roccat Aluma do svého telefonu, tabletu nebo přehrávače a zmáčknout "Play". Díky svému velkému frekvenčnímu rozsahu a vysoké citlivosti vám do uší naservírují krystalický čistý zvuk s detailními výškami a pevnými basy. Při hraní tak uslyšíte sebemenší projevy soupeře, při poslechu hudby se vám zase odkryje celá zvuková paleta nahrávky.

 

Jejich hliníkové tělo je lehké jako pírko, přesto v sobě ukrývá výkonnou technologickou výbavu, která se může směle měřit i s profesionálními circumaurálními modely. Výhodou hliníkového šasi je kromě minimální hmotnosti i značná odolnost. Můžete se spolehnout, že se vám sluchátka při běžném používání nepoškodí.

Praktická a pohodlná

 

Přes své miniaturní rozměry nabízí Roccat Aluma vše, co běžná herní sluchátka. Abyste mohli při hraní komunikovat se svým týmem, jsou samozřejmě vybavené mikrofonem. Ten je zabudovaný v dálkovém ovládání na kabelu. Na něm najdete i tlačítko pro přerušení přehrávání, zároveň jím přijmete hovor nebo přeskočíte skladbu v playlistu.

 

Pro co největší pohodlí jsou v balení tři páry špuntů různých velikostí, takže si snadno vyberete ty, které vám dokonale padnou do uší. Přiložené najdete i nejběžnější konektory, pomocí nichž připojíte sluchátka do jakéhokoliv zařízení.

Hlavní přednosti

 

Hliníkové provedení

Plochý kabel odolný proti zamotání

Zatížitelnost 5 mW

Dálkové ovládání pro příjem hovorů a ovládání přehrávače

Tři velikosti špuntů součástí balení

 

Parametry a specifikace

Provedení

Špunty

Konstrukce

Uzavřená

Mikrofon

Bez mikrofonu

Typ připojení

3,5 mm Jack

Délka přívodního kabelu

1,2 m

Připojení

Vedení kabelu

Oboustranné (do obou mušlí)

Charakteristika sluchátek

Velikost měniče

8 mm

Frekvence od

20 Hz

Frekvence do

20 000 Hz

Citlivost

98 dB/mW

Impedance

16 Ohm

Charakteristika mikrofonu

Směrová charaktreristika

Všesměrové snímání

Citlivost

-40 dB/mW

Impedance

1 600 Ohm

Barva

Modrá