Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product


Thresher Tournament Ed.

Komfortní sluchátka Razer Thresher poskytují posluchači velmi věrné podání zvuku a to díky širokému frekvenčnímu rozsahu 12 - 28 000 Hz s impedancí 32 ohmů. Součástí je citlivý mikrofon s frekvencí 100 - 10 000 Hz. Kvalitní zvuk zajistí 50mm zvukové měniče, které jsou osazeny do velkých koženkových náušníků. Připojení pomocí 3.5 mm kabelu. Určena pro PS, XBox i PC a další.

EAN: 8886419371366

Kategorie: Razer | Headsety

50mm zvukové měniče pro silný a věrný zvuk

Sluchátka Razer Thresher jsou vybavena velkými 50mm neodymovými zvukovými měniči, které uživateli přinesou křišťálově čistý zvuk s vysokým rozsahem výšek i středů doplněných o velmi hluboké a silné basové tóny. Díky tomu je možné je využít jako poslechová nebo herní sluchátka.

Pohodlné i dlouhodobé nošení

Sluchátka mají velké a pohodlné náušníky aby byl zajištěn maximální komfort při nošení. Díky velkému průměru náušníků a jejich konstrukci bude i delší nošení sluchátek značně pohodlné a díky tomu si budete moci nerušeně užívat poslech oblíbené hudby nebo hraní her.

Klíčové vlastnosti

Komfortní sluchátka Razer Thresher poskytují posluchači velmi věrné podání zvuku a to díky širokému frekvenčnímu rozsahu 12 - 28 000 Hz s impedancí 32 ohmů. Součástí je citlivý mikrofon s frekvencí 100 - 10 000 Hz. Kvalitní zvuk zajistí 50mm zvukové měniče, které jsou osazeny do velkých koženkových náušníků. Připojení pomocí 3.5 mm kabelu. Určena pro PS, XBox i PC.