Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product


Wolverine Tournament Ed. Xbox One Controller

Profesionální esport ovladač, pro Xbox One a PC (Win10), 4 multifunkční tlačítka, režim „Hair Trigger“, ergonomická protiskluzová držadla, 3,5 mm jack pro sluchátka a mikrofon, odnímatelný 3m kabel, osvětlení.

EAN: 8886419350583

Kategorie: Razer | Herní ovladače

Pro esportovní profesionály je nezbytné, mít ovladač, který se jednoduše adaptuje jakékoliv situaci. Cílem společnosti Razer bylo toho dosáhnout a zašli ještě dál. Optimalizací ergonomie pro pohodlí a přidáním celé řady funkcí, vytvořili v Razer ovladač pro turnaje a triumfální vítězství.

Milisekundy jsou to co dělá rozdíl v zápalu boje. Pro výhodu v takovém boji přepněte na režim „Hair Trigger“. Když je aktivovaný, mechanické spínače značně sníží vzdálenost od hlavních spouští. Takže potřebujete jen lehký stisk pro spuštění plné palby.

Razer Wolverine TE přichází nabitý extra tlačítky pro pokročilé hraní - 4 nastavitelnými multifunkčními tlačítky. Nyní budete mít ultimátní kontrolu na dosah ruky a s funkcí přenastavení v Razer Synapse pro Xbox můžete ovládnout techniky nové úrovně.

Ukažte svůj osobitý styl s širokým výběrem efektů osvětlení a dech beroucích profilů Razer Chroma, nastavitelných skrze Razer Synapse pro Xbox.

Parametry 
Barva: Černá
Programovatelná tlačítka: Ano
Zpětná vazba (vibrace): Ano
Kompatibilní OS: Windows 10
Určeno pro: PC, Xbox ONE